Achizitionam Antichitati la cel mai bun pret al pietei !

Expertizarea si plata pe Loc !

Timpul da valoarea obiectelor din jurul nostru !

0745092940

Cumparam cu plata pe loc Antichiati, obiecte vechi, rare sau de colectie!

Cumparam Ceasuri Vechi, Rare sau de Colectie cu plata pe loc!


Magazin de antichitati Bucuresti cumpara si vinde ceasuri vechi, ceasuri de colectie, ceasuri pendule, ceasuri foarte vechi chiar si nefunctionale, cadrane ceasuri vechi, ceasuri din aur sau argin cu plata pe loc!

 

Ceasuri vechi de vanzare

Avem o colectie impresionanta de ceasuri vechi, pendule, ceasuri de perete, ceasuri rare, ceasuri din aur sau argint, ceasuri de mana sau de buzunar, ceasuri restaurate. Pentru vanzare sau cumparare ceasuri vechi, contactati-ne! 
 
Cumparam Statuete si Sculpturi Vechi cu plata pe loc!


Cumparam si vindem statuete vechi, statuete din bronz, statuete si sculpturi din marmura, statuete si sculpturi din piatra, statuete si sculpturi din ipsos, statuete si sculpturi vechi si degradate!

 

Statuete si sculpturi vechi de vanzare

Avem o colectie impresionanta de statuete si sculpturi vechi, statuete si sculpturi din bronz, statuete din marmura, sculpturi din piatra, statuete din alabastru, sculpturi din ipsos, sculpturi si statuete reconditionate. Pentru vanzare sau cumparare statuete sau sculpturi vechi, contactati-ne! 
 
Cumparam Icoane Vechi si biecte de Cult cu plata pe loc!


Achizitionam icoane vechi si obiecte de cult cu plata pe loc!

 


Cumparam si vindem Icoane si Obiecte de Cult Vechi !


Cumparam si vindem : Icoane Vechi, Obiecte de Cult,Crucifix vechi, Biblie, Icoana veche din Lemn, Icoana Pictata, Biblie Veche, Biblie Bucuresti, Icpana Veche Bucuresti, Obiecte de Cult Bucuresti, Obiecte de Cult Vechi, Icoana Veche Bucuresti, Icoana Veche Argint, Pret Icoana Veche, Pret Biblie Veche,Pret Crucifix Vechi, Crucifix Argint,Pret Obiecte Vechi de Cult,Pret Icoana Veche Argintata, Pret Icoana Pictata, Vind Icoana Veche,Vand Biblie Veche, Cumpar Biblie Veche.
Cumparam Icoane Vechi si biecte de Cult cu plata pe loc!
 
Cumparam Obiecte de Portlan Vechi sau Rare cu plata pe loc!


Cumparam obiecte vechi din portelan sau portelan pictat cu expertizarea si plata pe loc !

Magazin de antichitati Bucuresti cumpara si vinde seturi de masa din portelan, ceainicuri din portelan pictat, cesti din portelan, vaze din portelan, statuete din portelan pictat, diferite obiecte vechi din portelan.

 
portelan vechi


Cumparam si vindem obiecte vechi din portelan si portelan pictat, statuete din portelan, ceainic din portelan, cesti din portelan, vaza din portelan, seturi de masa din portelan sau portelan pictat

Icoane Vechi, Obiecte de Cult, Crucifix vechi, Biblie, Icoana veche din Lemn, Icoana Pictata, Biblie Veche, Biblie Bucuresti, Icpana Veche Bucuresti, Obiecte de Cult Bucuresti, Obiecte de Cult Vechi, Icoana Veche Bucuresti, Icoana Veche Argint, Pret Icoana Veche, Pret Biblie Veche, Pret Crucifix Vechi, Crucifix Argint, Pret Obiecte Vechi de Cult, Pret Icoana Veche Argintata, Pret Icoana Pictata, Vind Icoana Veche, Vand Biblie Veche, Cumpar Biblie Veche
 
Cumparam Tacamuri, seturi de masa din Argint cu plata pe loc!


Achizitionam argintarae, seturi de masa din argint, lingurite din argint, tacamuri din argint, obiecte vechi din argint cu plata pe loc!

 

Magazin de antichitati Bucuresti intermediaza, cumpara sau vinde obiecte vechi din argint sau placate cu argint cu plata pe loc !

 
Cumparam Moneda Veche sau Rara cu plata pe loc!


Achizitionam tablouri si Picturi vechi la cel mai bun pret al pietei!

 

www.AntichitatiBucuresti.ro cumpara, vinde si expertizeaza moneda veche, monezi de colectie, monezi din aur sau argint, colectii intregi de monezi cu plata pe loc !

 

Locație

Telefon 0745092940
Adresa București, Calea Mosilor nr 205
 
Telefon 0745092940
Adresa București, Calea Mosilor nr 205
E-mail AntichitatiBucuresti.ro@gmail.com